mandag 16. mars 2009

06.03.09
At det finnes et bedre sted enn Tobago Cays å feire sin 5 års-bursdag tror ikke jeg!!
På seileturen ned hit pakket vi godteriesker og skrev invitasjoner til Ville og Eddie. Dem hadde allerede vært her i noen dager. Historin gjentok seg og denne gangen var det vi som ble ventede på en bakke som ikke kom til tiden. Men som våre nye amerikanske venner sa, det er ikke akkurat synd på dere som ligger fast her på Bequia i på vente av en pakke. Det finnes mange verre steder, det skal være sikkert og vist. Det er greit og få passet påskrevet og bli fortalt hvor heldige vi er en gang i blant. Det kan til og med gå i glemmeboken her nede, når en skulle ønske seg litt lengre syd. For Bequia er utrolig flott og skulle jeg noen gang vente på en pakke en gang til, ønsker jeg det blir på Bequia.
05.03 idet solen går ned ankommer vi Tobago Cays. Og hva er vel bedre enn å bli motatt av Ville som står på sin båt og roper utover vannet ”vi har ventet og ventet og ventet og ventet og ventet…….i mange dager!!!” For alle kan vel huske at 4 dager er en evighet når man er 4 år!!
Helena fikk levert sine invitasjoner hvor det sto STED: Tobago Cays, på stranden.
Dagen er kommet og Helena selv kan nesten ikke tro at hun er 5 år i dag når hun var 4 år i går. Vi pakket jolla full av kaker og brus og gjorde oss klare for bursdagsfest med det norske flagget høy til værs. Å kunne legge konkyler på serviettene for at dem ikke skal blåse bort, se skillpadder i fleng og slenge seg i et tau fra en palme er bare noe av det som gjorde dagen i dag så flott. For ut på vannet kunne vi seg en dinghey, med det Svenske flagget veivende høyt over fire lyse huer. Det var det som gjorde dagen fullkommen!!!

Vi må bare gratulere vår 5 år store karibiske prinsesse med dagen.
Hvor heldige vi er som har fått akkurat deg med din smittende latter, evne til å se det gode og morsomme i enhver liten ting, stahet og vilje og vilje, men mest av alt din omtenksomhet og utrolige evne til å passe på alle rundt deg tross dine bare 5 år.
Gratulerer med dagen lille venn, vi er så glade i deg!!!


3 kommentarer:

 1. Gratulerer så masse med dagen, Helena!! Så stoor du har blitt!! Kanskje vi ikke kjenner deg igjen når du kommer hjem?
  En utrolig vakker jente, som blir mer og mer lik den pene mammaen sin.

  SvarSlett
 2. Gratulerer fra oss 4 her også:-)
  Så utrloig flott bursdag du hadde da:-) du er jaggu heldig. Også blitt en hel hånd stor:-)
  Det ser ut som om dere koserer dere masse nå.
  Her i dag er det sol fra sky fri himmel og snøen smelter bra nå. Det er hele 7.8 pluss gr.i halv skyggen:-)
  Kos dere masse:-)
  Klem Hanne og gutta:-)

  SvarSlett
 3. Hei igjen alle sammen!
  Det er moro å lese om dere på nettet og få se de flotte bildene.
  MEN det var minst like fint å snakke med dere på søndag. Tenk at vi satt her i Norge og kunne se at dere satt i båten ved middagsbordet. Ja, teknikken er fin. Vi begynner så smått å forberede påske på fjellet. Bestemor Karin blir med oss hele påsken. Første helg blir Bjørn og Lorene med, siste del av påsken kommer Elin, Hjarrand og William. Jeg satser på at dusjen kan brukes i påsken. Selvangivelsen kommer denne uken og vi er spente på hvordan skatten ser ut. Ellers er alt bra her. Kos dere videre i varmen. Det er ikke mer enn 2 måneder til vi har dere hjemme igjen, og det gleder vi oss til. I mellomtiden: kos dere og nyt sol, vann og varme. Klem fra Benthe og Normann

  SvarSlett