fredag 16. januar 2009

15.01.09

Ja da, vi ligger på Antigua enda…..
Vi er igjen tilbake i English harbour. Vi kom hit til morgen i dag etter å ha hatt tre dager i Jolly harbour sammen med Kennet og Anniken. De ville gjerne se Jolly harbour og ble med dit mens Søvik-familien dro ned hit hvor vi ligger sammen nå.
Det ble til at Kennet og Anniken overnattet de to siste nettene av ferien sin i båten og vi koste oss mye med dem om bord. Det ble stranda fra morgen til kveld. Bengt og Theodor hadde fått hver sin lekekamerat og det var stort sett volleyball det dreide seg om.
Bengt gikk bort til to av de lokale beach-gutta og sa at de var to menn som ville utfordre dem i volleyball. Det var da han fikk et svar med glis om munnen tilbake ”jeg ser ingen mannfolk her…..” Og slik begynte turneringen.
Beach-gutta vant første sett og Bengt og Kennet det andre. De var like klare for en seier alle fire og klarte ikke dra uten et avgjørende sett. Det ble en sen kveld på stranden, men vi fikk med oss to veldig fornøyde ”mannfolk” hjem til båten, da :-)
Neste dag satte vi oss nær ballnettet og Michael og Theodor begynte å spille. Det tok ikke mange sekundene får beach-gutta kom og ville lære dem. De var veldig finke og tålmodige lærere. Det ble vennelige håndtrykk og hyggelige minner å ta med seg videre.
Når Kennet og Anniken dro den dagen ble det litt tomt i båten. Vi ble sittende å spille yatsi den kvelden med ungene. Det var så snilt av dem og la spillet ligge igjen til oss! Det kommer til å bli flittig brukt.

Helena har forresten lært seg og svømme! Hun er superflink og under den første dagen gjorde hun ikke annet. Vi fikk oss en god latter når hun kry som en hane kom til å si ”nå er jeg ganske stolt av meg selv, Mamma”. Vi måtte jo bare fortelle sannheten og si at det var vi også!!!

1 kommentar:

 1. Heisann hoppsann!
  Det er dagens lille høydepunkt for oss store jentene her i huset når bloggen er oppdatert. Da leser vi høyt, og er "litt" med dere der nede. Du skriver morsomt og godt, og jeg kan levende forestille meg både Bengt og Theodor i fri utfoldelse. hehe.
  Gratulerer med lillegutt. Tenk to år!
  Rart å tenke på at det bare er et år mellom han om Linnea.
  Vi er ikke det spor misunnelige på dere.. *snøft*.
  Kri er i Cambridge, og har vært der et par dager, så jeg er gressenke akkurat for øyeblikket.

  Gleder meg til neste oppdatering!
  Da er jeg klar med en kopp kaffe og laptoppen på fanget, og nyter en god lesestund.

  Stor klem til dere alle!
  Vi gleder oss til der kommer hjem igjen. Aller mest Iselin:-)

  SvarSlett