lørdag 6. desember 2008
Gode venner

5 kommentarer:

 1. Oii!!! Jeg tenkte det tok lang tid før dere kom dere inn på nett og fikk ordnet med bilder og dagbok, så jeg har ikke tittet inn her siden dere dro.
  Jammen har dere vært flinke til å oppdatere sidene. Det var RÅGØY å se bilder og lese om opplevelsene deres så langt.
  Oliver ble jo så fiiin med det korte håret, plutselig ble han "stor"!
  Det der grise-deilig ut med hav, varme og hvite strender.
  Her er det snø, minus 10, og julestri:-)
  Stua vår er ferdig, så nå har vi tatt den i bruk. Vi boltrer oss i stor plass, og nyter det!
  I morgen skal vi pynte til jul, og fredag skal vi feire bursdagen til Nikko. Han syntes det var super-duperdumt av Helena og Theodor ikke er hjemme:-)
  Jeg tenker masse på dere. Og kanskje litt ekstra på Vibeke. hehe.. rart å ikke ha deg tilgjengelig i nærheten.
  Kommer snart innom igjen, og leser og sender en hilsen. Jeg skal få oppdatert bloggen min snart også, så dere kan se resultater:-)
  Kos og klem fra Torill.

  SvarSlett
 2. Hei store og små Ü

  Så deilig og morro det ser ut, og så gøy å se på bilder. Det gjør det litt enklere å forstå hvordan dere har det!

  Mathea snakker stadig vekk om dere, men skjønner nok ikke helt hvor langt unna eller hvor lenge dere skal være borte.
  I går sa hun: "Hvis jeg får marsipangris i julestrømpa av julenissen så må jeg spare den til Theodor, for han elsker jo sånne. Kanskje han kan få den til neste jul mamma?" he he...da er den sikkert kjempe god. Men tanken var jo god da!

  Vi har akkurat spist ferdig frokost og tent det tredje adventslys. Mathea og Sigrid Marie leker med dukker og synger julesanger for full hals. Juletreet til Mathea er ferdig pyntet, et hvitt plastiktre fra Plantasjen, så her er det ordentlig julestemning!

  Etterpå skal vi på kjøpesenteret og se på nisseshow og ungene skal være med på juleverksted. Vi må passe på å ta det med ro så ikke lillemor ender opp å gjøre som Jesus, å komme ut på selveste julaften ;)

  Ønsker dere fortsatt en fin, varm og deilig førjulstid (dere tenker sikkert ikke så mye over at det er det) og så gleder vi oss til å lese og se på neste innlegg.

  Klemmer fra Mathea, Geir & Jeanette

  SvarSlett
 3. Hei igjen alle fem! Håper dere fortsatt har det fint! Vi tenker ofte på dere :) Nå nærmer julen seg med stormskritt. Mye er i boks og vi nyter adventstiden. Jeg har siste arbeidsdag 19. des. Da skal jeg ha ferie til 5. jan. Det skal bli så utrolig deilig!!!! I år skal vi feire nyttårsaften på hytta sammen med mamma og pappa. Det blir nok veldig koselig :)
  Idag har vi bestilt billetter til London. Hjarrand og jeg skal dit siste helgen i februar. Da skal vi blant annet se "Lion King". Gleder meg stort til det! William skal til mamma og pappa. Da er jo han i himmelen :)
  Håper dere snart er innom bloggen og legger igjen spor etter dere. Jeg er innom nesten hver dag for å se om det har kommet noe nytt :)
  Vi sender dere en god juleklem fra oss alle tre! Klem fra William, Hjarrand og Elin

  SvarSlett